Gratis verzending binnen Duitsland

Lever - vasten een simpele manier om minder lichaamsvet


Die heeft uitgeoefend op Instagram ons verhaal zorgvuldig, ook al kent u deze schoenenLever na vasten Prof. Dr. Wormuit. Het verhaal achter deze poging is, dat ik in 2016 zonder vooraf op tot 53 kg67 kilogram (!!!)is toegenomen. Het was een completeShockvoor mij omdat ik nooit heb, gewichtsproblemen.

Toen besefte ik wat er gebeurd is, heb ik altijd geprobeerd te dalen en ook echt door en door steunen, zoals het niet hebben bereikt tot 53 kg, jammer genoeg, nog niet. Allemaal samen op haar wasProces te langzaamen ik zijn al te ongeduldig om te kunnen staan dit trage proces.

Als men alles moet ondergaan in een keer een fysieke verandering dus, een frustratie of een zorgt voor de aanpak ervan, gezondheid en een mega gerealiseerd als interessant, maar ookIngewikkeldHet onderwerp is.

Heb je hopelijk wel zag de verhalen, omdat je dan in sha Allah weet waarover het gaat. In deze nieuwsbrief heb ik beloofd zien hoe je een kunnen vaststellen of iemand heeft, misschien, een vette lever.Als je een vette lever hebben, dan kun je moeilijk afnemen.Je metabolisme wordt geblokkeerd, dan moet je de lever ontvetten goed op dit moment. Gewicht verliezen in de meest ware zin van het woord.

In de eerste plaats uit waar weet u of u hebt een flinke lever?Makkelijk!Je de volgende gegevens nodig:

Een BMI

b. Taille mate

C. Triglyceride

d. Gamma-GT

Met de eerste beide waarden kan iedereen volgt dus het is ook ingewikkeld. Nee, niet echt alhamdullilah,. Krijg je het laatste beide waarden door een bloedonderzoek doet, gewoon niet zo zijn dat dalen naar de dokter en bloed. Je kan iedereen deze waarden onder de volgende link (https://www.leberfasten.com/leberfasten-konzept/machen-sie-den-test/) en geven u bepalen of u hebben een vette lever. Als iemand het kan er waarden, dit isEen daad van 2 minuten

 

Zelfs als jeGeen vette leverheeft de nuchtere, lever de moeite waard is om te beschermen, preventief je lever, want dat bevindt zich in het dagelijkse leven dus iets.

Ik had bijvoorbeeld geen varkens, pluimvee en nog steeds heb ik getrokken door de intensieve uuuuuuunnnnd leende het resultaat:

Na twee weken van intensieve genezing, heb ik geen nuchtere daalde 2.6 kg en 0.6% van lichaamsvet. Alhamdulillah.In de vergelijking kan ik zeggen dat ik aanvaard hebben van November 2019 tot april 2020 slechts 0.4% van lichaamsvet.

Hoe dan ook, dit is al een vooruitgang. Ik ben ervan overtuigd dat zelfs verlies je meer vet in sha Allah die men maakt aan de sport en niet nakomt, de genezing in de ramadan.

De nuchtere lever middel werkt niet nog een natuurlijke te eindigen zoals het nu verder gaat in sha Allah, je leert in het verhaal dus Instagram, belt met plezier!Mijn interresult is dat ik heb gemerkt nu een goede manier en ik voel dat ik vooruitgang boek.Alhamdullilah.

Ik heb me direct beloond met een nieuwe outfit, hier, ik heb de Jazzy zwarte hoofddoek op, en ik vind het heerlijk. Wil je ook?


Achterlaten als u een reactie


Houd er rekening mee dat opmerkingen voorafgaand aan de publicatie, uitgebracht zal worden om