Fri frakt inom Tyskland

Leverfasta - ett enkelt sätt att minska kroppsfett


Den som redan har följt vår berättelse på Instagram vet redan: Jag ska prova detLeverfasta enligt prof. Dr. Maskut. Historien bakom detta försök är att 2016 fick jag 53 kg utan varning67 kg (!!!)har ökat. Det var totaltchockför mig eftersom jag faktiskt aldrig hade några viktproblem.

När jag insåg vad som hände försökte jag alltid gå ner i vikt och faktiskt fortsatte att gå ner i vikt, men tyvärr har jag fortfarande inte nått 53 kg. Sammantaget var detProcessen är för långsamoch jag har varit för otålig för att utstå den långsamma processen.

Om du plötsligt upplever en sådan fysisk förändring blir du frustrerad eller börjar hantera ämnet hälsa och du inser hur mega intressant, men ocksåkomplexämnet är.

Förhoppningsvis såg du bra på berättelserna, för då vet du vad du handlar om i sha Allah! I det här nyhetsbrevet lovade jag att visa dig hur du säger om du har fet lever.OM DU HAR EN FAT LIVER KAN DU INTE TAPA VÄG!Din ämnesomsättning är blockerad, så du måste avfetta den goda levern först. Bantning i ordets verkliga mening!

Först och främst, hur vet du om du har fet lever?Lätt!Du behöver följande information:

a. BMI

b. midjemått

c. triglycerider

d. Gamma GT

Vem som helst kan följa de två första värdena, sedan blir saker komplicerade. Nej, inte riktigt, alhamdullilah. Du kan få de två sista värdena från ett blodantal, helt enkelt gå till läkaren och få ditt blod. Du kan alla dessa värden under följande länk (https://www.leberfasten.com/leberfasten-konzept/machen-sie-den-test/) och ta reda på om du har fet lever. Om du har värdena där, är det deten handling på 2 minuter

 

Även om duingen fet leverleverfasta är värt att förebyggande skydda levern, eftersom den tål mycket i vardagen!

Jag hade t.ex. ingen fet lever och ändå gick jag igenom den intensiva fastan och resultatet:

Efter två veckors intensiv fasta tappade jag 2,6 kg och 0,6% kroppsfett. Alhamdulillah!Som jämförelse kan jag säga att jag bara tappade 0,4% kroppsfett från november 2019 till april 2020.

Det är framsteg. Jag är säker på att du i sha Allah kommer att förlora ännu mer kroppsfett om du gör sport och inte gör botemedel mot Ramadan.

Levernets fasta botemedel är naturligtvis inte över, hur det går vidare i sha Allah, du kan ta reda på det på Instagram-berättelsen, så kom gärna in!Min slutsats är att jag just har hittat ett bra sätt och känner att jag gör framsteg.Alhamdullilah.

Jag belönade mig omedelbart med en ny outfit, här bär jag Jazzy Hijab i svart och jag älskar det! Vill du också?


Lämna en kommentar


Observera att kommentarer måste lämnas före publicering